Zichtbaar met een vernieuwde website

Die oude website van SOOZ was nog niet eens zo erg oud. Maar het knaagde al een tijdje: die website was ’t niet.  Als je de website bezocht zal je vooral dat je tot 10 uur gratis koffie kon drinken in Huis van de Wijk Olympus.  Of dat je naar het financieel café kon gaan. Of aanschuiven bij de Lesbocode. 

Belangrijke informatie voor de bezoekers van Olympus, maar was dat het nieuws dat bezoekers van de SOOZ site als eerste moesten zien? En waarom dan niet de informatie van de andere drie buurtkamers? Of van ‘Meerdoen in Zuid’, ons project voor mensen in de bijstand ? Of van de vele vele activiteiten die ons Natuur&Milieuteam ondersteund? 
En wie waren eigenlijk de bezoekers van de SOOZ site? Of andersom: wie willen wij eigenlijk dat de SOOZ site bezoeken? Voor wie is de site? 

We hebben nu een nieuwe site. De site is in eerste instantie een weerspiegeling van hetgeen waar SOOZ voor staat. We zijn een sociaal ondernemer die op basis van offertes bijdraagt aan de ontwikkeling van de participatiemaatschappij. En daarin bijdraagt aan de vergroting van de mogelijkheden van en voor alle bewoners. Individueel of in groepsverband. Wij dragen bij door het ontwikkelen  en ondersteunen van beproefde activiteiten.  Maar ook door het ontwikkelen van nieuwe methodieken. 

En dat alles betekent dat we eigenlijk twee klanten hebben: Vanzelfsprekend de bewoners die gebruik maken van onze diensten. Maar ook onze potentiele opdrachtgevers: gemeenten en gemeentelijke diensten, woningcorporaties, zorginstellingen, zorgverzekeraars. 
Onze diensten hebben allemaal hun eigen website. Neem een bezoekje voor de links “SOOZ in de Buurt” en “SOOZ in het groen”. 

Deze vernieuwde site is vooral bedoeld voor mogelijke opdrachtgevers. De site laat zien wie we zijn, hoe we werken, wat onze visie is, onze idealen. 
SOOZ is een sociale onderneming. Ondernemend met een maatschappelijke missie. Scherp op kosten. Scherp op maatschappelijk rendement. Als dat het beeld is dat u van de website krijgt, dan zijn wij geslaagd in het vernieuwen van de website.